Bezorging & Afhalen

Standaard verzending

Bij M.Q.P&S worden alle standaard bestellingen binnen Nederland met PostNL geleverd. Zo worden alle bestellingen die op werkdagen voor 23:00 uur worden gedaan de eerst volgende werkdag geleverd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een brievenbusstuk en een pakketzending. Bij een Pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van PostNL in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Een busstuk heeft geen Track & Trace code, maar wij kunnen bij zoekgeraakte bestellingen contact opnemen met PostNL om te achterhalen waar jouw busstuk is gebleven.

LET OP! Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

Zelfde dag levering

Bij M.Q.P&S kun je zelfs als de nood heel hoog is op dezelfde dag nog jouw bestelling ontvangen. Heb je geen tijd meer om te wachten en wil je jouw bestelling vandaag nog in huis hebben? Dan kun je kiezen voor de verzend optie Same Day Delivery. Dit wijkt af van de standaard verzending en kan alleen gebruikt worden als je jouw bestelling hebt gedaan voor 15:00 uur. Jouw bestelling wordt dan diezelfde dag tussen 18:00 - 22:00 uur geleverd! Zo hoef je nooit meer bang te zijn of jouw pakketje wel op tijd aankomt.

Niet thuis? Geen probleem!

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een 'niet-thuis-code'. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op MijnPakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen. 

Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.
  • In de Pakketautomaat op zeven grote NS-stations.

Bezorg adres

Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk jouw afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je kiezen als je iemand een cadeau wilt sturen, of als je bijvoorbeeld je pakketje wilt laten bezorgen op jouw werkadres. Wil jij liever jouw bestelling op een PostNLservicepunt afgeleverd hebben dan is dit ook geen probleem. Selecteer op de kassapagina jouw gewenste afhaal locatie en zie gelijk welke openingstijden dit postkantoor heeft.

Verzendkosten

Standaard verzending Nederland (€6,95) & België (€12,95)

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €75,- wordt een standaard verzendbijdrage van €6,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €75,- is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Bij volledige retournering van jouw bestelling ontvang je samen met jouw aankoopbedrag jouw verzendkosten terug. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Zo kun je altijd zorgeloos bestellen zonder eventuele kosten achteraf.

Same Day Delivery NL (€19,95)

Voor het bezorgen van jouw bestelling op dezelfde dag wordt een bijdrage gevraagd van €19,95. Dit tarief wordt altijd berekend ook al is jouw bestelwaarde boven de €75,-